Opslaget gav ingen resultater!

Persondatapolitik

På denne side findes information om cookies, og hvordan du kan slette dem. Du finder også information om Fodbold-Labs persondatapolitik.

Cookies

Fodbold-Lab anvender cookies til at forbedre online-oplevelsen for vores brugere. Oplysningerne i cookies giver Fodbold-Lab mulighed for at optimere driftsmæssige aktiviteter på Fodbold-Lab.dk. Derudover gør vi brug af cookies til at indsamle oplysninger om hvordan besøgende gør brug af vores hjemmeside.
En cookie er en passiv datafil, som ligger på din computer og hjælper dig til at huske tidligere besøgte hjemmesider samt dine præferencer.
En cookie kan fx huske dit brugernavn, så du ikke skal indtaste dine oplysninger flere gange. Cookies kan også huske dine præferencer ift. hvilke produkter du kigger mest efter på hjemmesiden. Cookies bruges derfor også i forbindelse med annoncering, da bannerannoncer m.m. bliver målrettet dine præferencer.

Cookies er anonyme og indeholder ingen personlige data. Datafilen er passiv og kan derfor ikke sprede vira eller skade computeren eller programmerne.

Fravalg af cookies

Du kan altid slette dine cookies fra computeren eller aktivt vælge det til eller fra ved hver enkelt hjemmeside. Til- og fravalg af cookies skal gøres i computerens browserindstillinger.

Læs mere om cookies i:

Google Chrome
Internet Explorer
Firefox
Safari

Persondatapolitik

Behandling af personoplysninger er underlagt Persondataloven. Ifølge 'Persondataloven' skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Derfor har vi opbevaret data så færrest muligt har adgang til dataet, og det er sikret af firewalls.

Når du får foretaget en spillerprofil gemmer vi dine oplysninger i vores database, til senere brug, skulle du blive testet igen (for at se udviklingen) og til at vurdere det løbende niveau i dansk og international fodbold, for de forskellige ligaer for mænd og kvinder. Vi indsamler aldrig personhenførbare data, uden at du selv har givet os disse oplysninger, fx ved at lade dig teste. Ved testning af dine fysiske kompetencer accepterer du, at Fodbold-Lab kan videregive eller sælge dine fysiske data til tredjepart (anonymiseret), ift. at se niveauet for fodboldspillere rundt omkring i verden. Fodbold-Lab sælger ikke data opsamlet fra et enkelt hold, over 1.-divisionsniveau, til andre firmaer eller tredjepartspartnere, med mindre andet aftales med de berørte parter. Klubber kan måle sig anonymt op imod databasen.  Ønsker man at købe konkrete data på en spiller, over 1. divisionsniveau, vil det altid ske med samtykke fra den berørte spiller.

EVENTS

Under events forholder Fodbold-Lab sig retten til, at benytte navn og fysiske data til at rangliste deltagere på dagene, og promovere det på hjemmeside og til mulige samarbejdspartnere.


Som registreret har du altid mulighed for at få indsigt i hvilke data vi har liggende på dit navn, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Har du spørgsmål eller kommentarer bedes henvendelse rettes til Fodbold-Lab via e-mail info@fodbold-lab.dk eller tlf. 26 89 50 35.