Her skal der stå en nyhed om et eller andet

   Her skal der stå en nyhed

PartnereFodbold-Lab har partnersamarbejde med Danmarks største fodbold træningsstævne, Øens Hold Cup, der fokuserer på at levere jævnbyrdige træningskampe mod hold fra andre dele af landet i en uformel ramme. 

Fodbold-Lab er tilstede ved udvalgte af disse stævner og giver deltagerne mulighed for at blive testet, som i professionel topfodbold og måle sig mod sine holdkammerater, modstandere og idoler. 

 


Nutramino

Fodbold-Lab har partneraftale med Nutramino – der efter vores mening leverer de skarpeste kosttilskud til fodboldspillere.
Fodbold-Lab har Nutraminos produkter med til spillerne i forbindelse med testning og træning – og giver konkrete anbefalinger til, hvordan produkterne kan anvendes optimalt i fodbold.   


Fodbold-Lab har partneraftale med Intramedic, der leverer det bedste testudstyr på markedet til testning af fodboldspillere.
Det giver Fodbold-Lab mulighed for at være flere steder i landet på samme tid og derved kunne udføre testene på det mest optimale tidspunkt - i forhold til klubbernes trænings- og kampkalender.


Fodbold-Lab har partneraftale med Polar, og råder derigennem over Polars nye fodbold-tracking-system Team Pro. Som de eneste i Danmark kan Fodbold-Lab komme ud, til alle danske fodboldklubber og vejlede landets fodboldtrænere og fysiske trænere, på baggrund af den nyeste teknologi. Derved integreres den fysiske træning med de tekniske og taktiske elementer på bedste vis.

Det giver en enestående mulighed for at alle danske klubber kan træne som i dansk topfodbold.