Her skal der stå en nyhed om et eller andet

   Her skal der stå en nyhed

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Her får du svar på de mest stillede spørgsmål hos Fodbold-lab

Priserne er lavere for lavere rangerende hold, ungdomshold og kvindehold, da vi har et ønske om at højne niveauet i dansk fodbold. Vi ønsker derfor, at alle hold skal kunne blive testet uden at økonomien er begrænsende. Der opnås ligeledes rabat ved test af flere hold samt ved opfølgende tests.

Vi bestræber os på at have profilerne klar hurtigst muligt, og der går typisk 1-2 hverdage efter en testdag. Ved større arrangementer kan der forventes at gå op til 5 hverdage førend alle spillere har en profil.

Din spillerprofil bliver tilsendt din e-mail og ellers bliver der sendt et link til din e-mailadresse, hvor du så kan hente profilen ned via vores hjemmeside, med mulighed for at dele via de sociale medier.

Ja, vi tager MobilePay på testdagen for enkelttests. Førend en enkelttest påbegyndes afkræves betaling. Vi har en liste med på de spillere der ikke har betalt på forhånd, og som gerne vil testes. Der er altid mulighed for at betale på forhånd på følgende konto:

Reg. 5470
Konto 1316226
Bank Nykredit

Husk at skrive dit navn på betalingen.

Træningen foregår på aftalte tidspunkt med klubben, eller efter aftale med det enkelte hold. Træningsvejledningen vil tage udgangspunkt i holdets behov efter sparring med træneren.  I tilfælde af, at der laves træningsvejledning med den enkelte spiller – vil det ske med baggrund i spillerens fysiske profil, og gøres alders-, positions- og niveauspecifik.

Fodbold-Lab kan give dig individuelle træningsprogrammer målrettet dine ønsker og ud fra sin spillerprofil. Vi tilbyder kun træningsvejledning på banen for klubhold. Enkeltspillere vil blive superviseret over nettet eller via telefonisk kontakt.

Det optimale er at være skadesfri, men den enkelte udøver kan deltage i det omfang han/hun/træneren finder nødvendigt. Fodbold-Lab forholder sig uden ansvar for yderligere skader i forbindelse med testningen.

En eventdag vil altid indeholde testning af spillere/elever. Dertil kan der kobles forskellige træninger og foredrag på, som er op til den enkelte klub/skole/forening. Fodbold-Lab skal nok komme tilpasse dagen efter jeres ønske, og komme med anbefalinger til et godt program.

Kostvejledningen kan gives på hold- og individuelt niveau, hvor rådgivningen inden for før, under og efter træning/kamp gennemgås og optimeres. Der vil være mulighed for at blive testet på vores Tanita-scanner i klubben eller på aftalt adresse, for vægt- og fedtprocent samt muskelmasse, hvorefter vi kan opstille udviklingsmål samt relevant kostvejledning hertil. Resten foregår enten pr. mailkorrespondance, telefonisk kontakt eller efter aftale.

Testene er nøje udvalgt ud fra hvilke fysiske parametre, der findes særlig væsentlige i moderne fodbold, og således har betydning for spillerens præstationsniveau. Det er vurderet ud fra den nyeste forskning, egen viden og sparring med fysiske trænere i danske superligaklubber og Primera Division, sportsfysiologer i Team Danmark, samt en række af Danmarks bedste fodboldtrænere.

Det vil være en fordel at have pakket en taske med håndklæde, indendørssko, sportstøj og en drikkedunk og mellemmåltid.

Testningen for enkeltdeltagere vil typisk tage 1-2 timer med de forskellige tests der skal foretages. For klubhold afhænger det af antallet af hold samt hvilken testpakke der vælges. Ved test af ét hold tager den lille testpakke ca. halvanden time, mellemtestpakken 2 timer inklusiv afrunding og instruktion. Ved den store testpakke må der forventes mere afsættelse af tid, da hver enkelt spiller yderligere testes individuelt i styrkeforhold (ca. 10-15min. pr. spiller)
Foregår testene indenfor eller udenfor?
Vi laver testene indenfor, da vi herved kan standardisere resultaterne på de fysiske parametre. Dog kan yoyo-testene laves udenfor på kunstgræs.