Opslaget gav ingen resultater!

Blog

Bliv opdateret med nyheder hos Fodbold-lab


Restitution efter træning og kamp

Restitutionen har afgørende betydning for udbyttet af træningen og for friskheden til kamp. En optimering af restitutionen er derfor helt afgørende og kan være en udslagsgivende faktor for holdets og den enkeltes spillers succes. For bedst mulig restitut..


3 v 2 intervalspil

Opstarten er for mange hold overstået og de sidste forberedelser inden forårsæsonen er i gang. Den formelle form, hurtighed og kropsstyrke, skal omsættes til "fodboldboldform", fodbold-hurtighed og fodbold-styrke. Her er givet et intervalspil, der træne..

Kampdagen – sådan bør du forberede dig til kamp

Kampdagen er det vi glæder os til.  Ugens træning skal belønnes med point på kontoen! Det er her drenge bliver til mænd og mænd igen bliver til drenge! I kampen efter point er det vigtigt at forberede sig ordentligt på kampdagen. Fodbold-lab giver dig he..

Optimer din kost

Din kost har stor betydning for hvor klar du er til din træning, din restitution efter din træning og derved dit udbytte af din træning. Her er givet anbefalinger til din daglige kost - både både i et fuldtids-setup med formiddagstræning og i et deltids-/..

Viser 1 til 5 af 6 rækker