Her skal der stå en nyhed om et eller andet

   Her skal der stå en nyhed

Træningsvejledning til klubhold

Klubber/testFå det bedste ud af dit hold. Fodbold-Lab tilbyder specifik træningsvejledning inden for optimering af de fysiske parametre, der har relevans i fodbold. Træningsvejledningen tilbydes både på hold- og individuelt niveau og  gøres alders-, positions- og niveauspecifikt. For træneren skal Fodbold-Labs træningsvejledning ses som sparring og objektiv evaluering. Træningsvejledningen vil tage udgangspunkt i holdets testresultater, fitnessdata fra træning/kamp og trænerteamets ønsker.

Træningsvejledningen kan foregå på baggrund af

  • Testresultater
  • Fitnessdata fra kamp eller træning

Træningsvejledning - testresultater

Træningsvejledningen vil tage udgangspunkt i spillernes fysiske profil og spillerens pladsspecifikke krav. Fodbold-Lab udarbejder specifikke træningsprogrammer til hver enkelt spiller, som sikrer at spillerens niveau forbedres indenfor det ønskede fokusområde. 

"De fysiske data har været centrale for min udvikling" - citat: Daniel Høegh, FC Basel

Træningsvejledning - fitnessdata fra kamp eller træning

Træningsvejledningen tager udgangspunkt i de målte fitnessdata. Fodbold-Lab vil vejlede indenfor selve træningssetuppet, hvilke øveler bør prioriteres og evt. justeres for at opnå den ønskede træningseffekt. Vejledningen bygger specifikt på jeres holds fysiske niveau og spillestil og sikrer, at de valgte spil rammer den ønsket intensitet for alle spillere, i forhold til pulszoner, total distance, temposkift og løbemeter i sprint og høj-intens fart.  

”Træneren får et stærkt redskab til at analysere og vurdere sit holds niveau i forhold til sine modstandere.  Det gør det muligt at individualisere og dosere den fysiske træning endnu bedre” - citat Troels Beck

Træning

Mål jer mod vores database af nationale og internationale spillere og find ud af, hvad der atletisk skal til, for at spille på et højere niveau. Læs også om udgangspunktet for at teste fodboldspillere i klubber.